OM OSS

Slasher

- Powsurf for the people -

Helt siden vi lagde vårt første snøbrett på sløyden i forrige århundre har brettgleden vært en viktig del av våre liv. Enten det er på hvitkledde fjell eller i lunka til kaldt vann, så har vi slasha vann i fast og flytende form, high fiva og følt at det finnes ikke noe annet man burde drive med i hele universet.

Idéen bak Slasher er derfor gammel, men det er først nå vi har gjort noe med det.  For noen år tilbake i søken etter powsurf-brett, det ble tydelig at det ikke bare var lite av dette i det norske markedet, men mange som bare hadde hørt om det og aldri prøvd. Det skal vi gjøre noe med og har derfor startet Norges første brettbutikk (på nett) med fokus på powsurfing. For de som ikke vet hva powsurfing er så er det altså bindingsløse snøbrett og noe som er så latterlig gøy at man ikke skjønner det før man har prøvd det.

Etter mange års erfaring på brett vet vi at det er diggest når det ikke er utstyret som setter begrensningene. Vi er opptatt av kvalitet samtidig som vi vet at det ikke nødvendigvis er prisen på utstyret som er en forutsetning for å ha det gøy. Vi er ei lita nettsjappe og har valgt å fokusere mest på hard-goods og et utvalg varer som vi mener man bør ha et forhold til når man beveger seg utenfor løypene.

Velkommen til en trygg handel i Norges eneste powsurf-orienterte nettbutikk.
Have fun og stay safe!